Naar de galerie

http://www.grafisch-buro.nl

I

Ik help vrouwen hun weg terug te vinden naar zichzelf
!

middels mijn begeleiding ontdek je de boodschap achter je probleem. Je kunt vanaf nu aan de kern ervan werken. Ervaar dat klacht (signaal) niet meer nodig is. Jij bent regisseur van je eigen leven en de expert die alle kennis over zichzelf in huis heeft.
 
Je motivatie, wilskracht, moed en vertrouwen zijn van invloed op het resultaat. Vaak komen mensen pas naar mijn praktijk als ze al van alles hebben geprobeerd om van hun probleem af te komen. Ook mensen die stranden in het reguliere circuit zijn bij mij aan het goede adres. Hierna zie je enkele voorbeelden van klachten, problemen en vragen waarmee mensen in mijn praktijk komen.
  • Emotionele klachten en problemen: angst, fobie, trauma, liefdesverdriet, rouwverwerking, dwangneurose, opvliegers, verslaving, boosheid, verdriet, niet kunnen vergeven, stress, depressie, apathie.
  • Mentale klachten en problemen: teveel in het hoofd zitten (zorgen maken over verleden of toekomst), niet helder kunnen denken, concentratieproblemen, leerstoornissen, vergeetachtigheid, negatief zelfbeeld en dyslexie.
  • Relationele problemen: de relatie is verstoord door de geboorte of overlijden van een kind, andere levensfase, nieuwe (loop)baan, verhuizing, ziekte partner/familie, disbalans tussen geven en ontvangen, seksuele problemen, jaloezie, conflicten of slechte communicatie.
  • Spirituele vragen: Hoe leer ik om bewust te zijn? Hoe vergroot ik mijn vermogen tot liefhebben? Hoe leer ik leven in het hier en nu? Waarom ben ik in dit gezin geboren? Hoe kan ik authentiek zijn en luisteren naar mijn intuiïtie? Hoe creëer ik balans in mijn leven?  
  • Existentiële vragen: Wat is de zin van het leven? Wat is mijn levensopdracht? Is er leven na de dood? Wie ben ik? Wat is waar en wat is illusie? Heb ik wel een vrije keuze? Welke waarden geven mijn leven betekenis?